Epäilyttävä lapsi-vanhempi-pari

Jos sormi menee suuhun Foorumilla tai Galleriassa... TOIMII ILMAN SISÄÄNKIRJAUTUMISTA.

Epäilyttävä lapsi-vanhempi-pari

ViestiKirjoittaja mikämikä » 16.11.14 22:36

Tyhmä otsikko, mutta en uskalla laittaa sitä karumpaa ilmaisua, mitä pelkään. Olimme hiljattain risteilyllä. Laivalla näin miehen ja pikkutytön. Tyttö oli puettu rumasti ja hänellä oli liian lyhyet, likaiset tuulipuvun housut. Hän oli kasvoiltaan kalpea eikä hymyillyt. Tuli jotenkin... epämääräinen vaikutelma. Kun laiva tuli satamaan, hänen seurassaan ollut mies kampasi tytön tukkaa. Vieressä seisoi toinen samanoloinen mies. Oli paljon ihmisiä, hässäkkää. Nämä oli asiat, mitä rekisteröin. Tytön seurassa ei ollut naista tai muita lapsia.

Mitä jos tämö lapsi oli pedofiilin uhri? En saa asiaa mielestäni. Miksi en tehnyt mitään. Selasin äsken interpolin kadonneet läpi. Ei ainakaan pikaselauksella ollut tuon näköistä tyttöä. Pitäisikö unohtaa vai mitä ihmettä teen? Kuvittelenko nyt ihan omiani, hullu? Siis en osaa sanoa, mikä sai ajattelemaan tuosta lapsesta ja miehestä tämmöistä. Näin heitä vain ohimennen.

mikämikä
 

Re: Epäilyttävä lapsi-vanhempi-pari

ViestiKirjoittaja nindada » 16.11.14 22:42

Kyllähän tuota tapahtuu, Suomen kautta on helppo kuljettaa ja laivoilla etenkin. Mä antaisin poliisille vihjeen ihan oman mielenrauhani vuoksi, mutta mainitsisin että kyse on tosiaan vain omasta intuitiosta ja se voi olla perätön. Tietävätpä ainakin minkä laivan kameroita alkavat tsekkailemaan, jos asiasta tulee jotakin muuta juttua.

Jos kyse ei ole järjestäytyneestä rikollisuudesta tai ihmiskaupasta, tuskin asialle mitään edes voi tehdä...
  • 1

Piti kulkea toisenlaiset polut
- Harri Holtinkosken runosta
Avatar
nindada
 
Viestit: 9772
Liittynyt: 11.01.11 16:31
Paikkakunta: Oulu

Re: Epäilyttävä lapsi-vanhempi-pari

ViestiKirjoittaja Kuunkajo » 17.11.14 9:15

Lyhyt konsultaatio tutun kanssa, joka on tämänkin tyyppisiä rikoksia tutkinut, että ilmoitus kannattaa tehdä poliisille. Jää sitten poliisin asiaksi miettiä lähtevätkö selvittämään. Mutta voi olla, että "ihan heti" asialle ei tehdä mitään. PAITSI jos sopiva etsintäkuulutus löytyy, mutta niitäkin on jokunen selattavaksi, kertoi tuttavani.
  • 0

Kuunkajo
 
Viestit: 1440
Liittynyt: 04.12.09 22:18
Paikkakunta: pk

Re: Epäilyttävä lapsi-vanhempi-pari

ViestiKirjoittaja Viljakaisla » 17.11.14 9:34

Kannattaisiko vastaavassa tilanteessa ottaa heti yhteys sataman viranomaisiin, voihan he vaikka tarkastaa passit ja onko tyypeillä sukulaisuutta jne? Vai voiko ne tehdä mitään?
  • 0

"Parempi tossun alla kuin taivasalla."
- Isäni
"Happy wife, happy life."
- Puolisoni
Avatar
Viljakaisla
 
Viestit: 5428
Liittynyt: 19.03.12 15:20
Paikkakunta: Ulkomailla


 


Paluu Ongelmat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 23 vierailijaa